Poziv za online omladinsku razmenu – KOMPAS KARIJERE MLADIH

Pozivamo sve zainteresovane mlade iz Kragujevca i Novog Sada da se prijave na online omladinsku razmenu KOMPAS KARIJERE MLADIH koja će se održati u periodu od 6. do 12. juna 2020. godine.

Omladinske razmene podrazumevaju učenje u okviru neformalnog obrazovanja i razmenu iskustva sa drugim mladim ljudima sličnih interesovanja.

Ako te zanima kako uspešno možeš da kreiraš svoju karijeru, doneseš odlične odluke za sebe, kao i kako svoju ideju možeš da pretvoriš u uspešan posao, čak i ukoliko želiš da učiš kroz radionice, igre i druženje sa još 20 vršnjaka/inja iz Kragujevca i Novog Sada, onda je ovo prava prilika za tebe, prijavi se!

Tražimo 10 mladih osoba između 15 i 30 godina koji žive u Kragujevcu i 10 mladih osoba između 15 i 30 godina koji žive u Novom Sadu. Svi učesnici/e razmene dobiće potvrde o učešću.

Prijave su otvorene do 05.06.2020. godine. do 23:59. Možete se prijaviti putem onlajn upitnika 

PRIJAVA

Svi uneti podaci se isključivo koriste u cilju organizacije programa i neće biti prosleđeni drugom licu, kao ni korišćeni nakon razmene!

Online omladinska razmena “Kompas karijere mladih“ zajednički sprovode  Omladina JAZAS Kragujevac i Centar za omladinski rad, a deo je projekta “Prva dekada prepoznavanja omladinskog rada”, koji sprovodi Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Više o nam pročitaj na OVOM linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.

Izbornik