Prepoznajući potrebu za kvalitetnim radom sa mladima i promocijom omladinskog rada, Omladina JAZAS-a Kragujevac učestvuje na obuci za omladinske lidere. U pitanju je jednogodišnji edukativni program NAPOR-a. Primenom metode omladinskog rada, kao i tehnika neformalnog obrazovanja, mlade osobe dobijaju mogućnost ličnog i socijalnog razvoja, kao i sticanja novih veština.

Naš član Lazar Đoković učestvovao je u NAPOR-ovom programu. U narednom periodu realizovaće projekat „Edukativnim stazama do uspešnog razvoja“. U okviru projekta, koji se realizuje uz finansijsku podršku Omladinskog saveza udruženja „Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS“, biće realizovan kurs razvoja ličnih veština i planiranja karijere.

Projekte Omladine JAZAS-a Kragujevac pogledajte klikom OVDE.


Polaznici će imati priliku da unaprede svoje veštine komunikacije, timskog rada, pisanja biografije pohađanjem različitih edukativnih radionica. Pokrivene su oblasti komunikacije, timskog rada, karijernog vođenja i savetovanja, upravljanja vremenom, pisanja biografije itd. Učesnici/ce će takođe imati priliku da učestvuju u karijernom danu.

Radionice počinju krajem aprila i trajaće do polovine juna. Obuka je namenjena mladima od 13 do 20 godina sa teritorije grada Kragujevca.

Sve što treba da uradite jeste da popunite prijavni formular koji se nalazi na linku PRIJAVA
[cl-review quote=“Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite mi na laza.djokovic@gmail.com ili pozovite na 061/6317967 “ author=“Lazar Đoković“ occupation=“Omladinski lider“ avatar_image=“23240″]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.

Izbornik