Omladina JAZAS-a Kragujevac na IX Skupštini NAPOR

U periodu od 24. do 26. januara 2020. na Zlatiboru je održana IX skupština Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR.

Kao i svake godine, na godišnjoj NAPOR Skupštini usvojeni su godišnji izveštaji  o radu tela i Sekretarijata, kao i strateški plan koji je kreiran za period do 2022. godine i dokument „Principi socijalnog uključivanja u programima i aktivnostima namenjenim mladima“. Klikni ovde da saznaš više o samoj mreži.

Uručene su godišnje plakete Hvale vredan NAPOR, kao i novoustanovljena nagrada ETIKetA za čuvare/ke etike u omladinskom radu.

Hvale vredan NAPOR za unapređenje položaja mladih u NEET statusu ove godine dobilo je Udruženje građana Okular iz Ćićevca, dok je Nikoli Dobrijeviću uručeno žovo priznanje za razvoj ruralnog omladinskog rada u Srbiji.

Dobitnica novoustanovljene nagrada „ETIKetA“ koja se dodeljuje za primereno pridržavanje profesionalnih i etičkih principa u radu sa mladima i za mlade, kao i doprinos očuvanju etike u omladinskom radu je Lidija Bukvić.

Omladina JAZAS-a Kragujevac aktivno učestvuje u procesima koje NAPOR organizuje. Kao jedina akreditovana organizacija za primenu i unapređenje omladinskog rada u Kragujevcu trudimo se da kreiramo programe za mlade koji će doprineti razvoju kako mladih, tako i zajednice.

Pročitajte više o omladinskom radu klikom na ovaj link.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.

Izbornik