Pozivamo sve zainteresovane mlade da se prijave i budu učesnici našeg digitalnog omladinskog kluba Lični razvoj i ti koji će se održati u periodu od 4. novembra do 4. decembra 2020. godine.

Tokom narednih pet nedelja, svake srede od 19 časova očekuje te vrlo zanimljivo i korisno online druženje u okviru digitalnog omlaidnskog kluba
putem ZOOM platforme.

Imaćeš priliku da se iz udobnosti svog doma družiš, zabaviš i upoznaš neke nove prijatelje i prijateljice, kao i da radiš na razvoju svojih ličnih i profesionalnih veština.

Digitalni omladinski klub ima za cilj da okupi mlade u onlajn prostoru i da za njih organizuje onlajn sadržaje za mlade minimum jednom nedeljno na ZOOM platformi.  Kroz različite aktivnosti koje imaju interaktivan karakter cilj je da mladi na kvalitetan način u bezbednom okruženju organizuju svoje slobodno vreme, kao i da razvijaju svoje ličnih veštine.

Pred tobom je kratak upitnik, potrebno ti je svega par sekundi da ga popuniš, kako bi dobio/la link za učešće u datom programu. Klikni ovde za upitnik.

Digitalni omladinski klub vodiće naš omladinski lider Lazar Đoković , tako da te očekuje zanimljiv i koristan sadržaj.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam piši na našim društvenim mrežama ili putem maila lazar.djokovic@jazaskg.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.

Izbornik