Follow us

Video klipovi

Imamo 33 gostiju na mreži
Dobrodošli Projekti Mural mladosti
Mural mladosti PDF Štampa El. pošta
utorak, 22 avgust 2017 08:44

Donator: Ministarstvo omladine i sporta - Resurs centar Sunce

Primarni primalac: Omladina JAZAS-a Kragujevac

Trajanje projekta: avgust 2017. - oktobar 2017. godine

Cilj projekta je da podstakne prvi kontakt mladih i omladinskih organizacija (KZM i omladinske organizacije) kako bi se povećala mobilnost mladih u Kragujevcu i okolini. Iako KZM i omladinski sektor imaju redovan sadržaj, mladi ne nalaze put do njih. Na ovaj način objekat će biti uređen i atraktivan za mlade, privući će veći broj aktivista u organizacije koje koriste KZM prostorije. Kroz promociju i veče društvenih igara ćemo takođe privući mlade korisnike.

Rezultat projekta je mural na zidu I tehničke škole koji će biti privlačan mladima, koji prihvataju različitost i slobodu. Biće raspisan konkurs za idejno rešenje, kako urediti manji deo pešačke zone na temu “Mural mladosti”. Na osnovu pristiglih predloga, biće odabran najadekvatniji mural, koji bi predstavljao mlade. Takođe, kroz planirane aktivnosti kasnije ćemo pozvati mlade na druženja i promocije u našim udruženjima.

Koordinatorka projekta: Milica Jovanović, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Poslednje ažurirano petak, 06 oktobar 2017 08:03
 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC