Follow us

Video klipovi

Imamo 25 gostiju na mreži
Dobrodošli Odobren projekat ReHealth- Uspostavljanje programa očuvanja reproduktivnog zdravlja mladih
Odobren projekat ReHealth- Uspostavljanje programa očuvanja reproduktivnog zdravlja mladih PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
sreda, 16 maj 2018 18:19

Omladina JAZAS-a Kragujevac, uz još 16 organanizacija iz Kragujevca, Dimitrovgrada, Paraćina i Šapca potpisala je danas u Kragujevcu sporazume o finansiranju projekata.

Reč je o projektu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj, čiji je cilj poboljšanje životnih uslova za građane u lokalnim zajednicama širom Srbije. Projekat podržava uvođenje i širenje transparentog finansiranja projekata organizacija civilnog društva iz budžeta jedinica lokalne samouprave, čime se osigurava veće učešće građana u procesima donošenja odluka i unapređenje javnih usluga.

Slika preuzeta sa www.kragujevac.rs

Realizacija projekata u Kragujevcu će, prema rečima Gordane Damnjanović člana Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, doprineti očuvanju reproduktivnog zdravlja kod mladih, razvijanju vršanjačke tolerancije i nenasilja, podizanju ekološke svesti kod mladih, razvijanju životnih veština za podršku mladima koji su oboleli iz spektra autističnih bolesti i osnaživanje mladih nakon izlaska iz hraniteljskih porodica.

Projekat Omladine JAZAS-a Kragujevac ''ReHealth - Uspostavljanje programa očuvanja reproduktivnog zdravlja mladih'' bavi se unapređenjem znanja mladih o reproduktivnom zdravlju na teritoriji grada Kragujevca u okviru studentske populacije. Dosezanje ciljeva ima multidisciplinarni pristup, uključuje saradnju nevladinih organizacija, zdravstvenih i obrazovnih institucija. Koristi savremene tehnologije u ostvarenju svojih ciljeva, ali i primere dobre prakse iz okruženja.

Galeriju fotografija pogledajte na našoj facebook stranici.

Poslednje ažurirano četvrtak, 17 maj 2018 19:01
 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC