Follow us

Video klipovi

Imamo 15 gostiju na mreži
Dobrodošli Budi i ti promoter zdravlja - Health for all
Budi i ti promoter zdravlja - Health for all PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
četvrtak, 10 maj 2018 18:55

Institut za javno zdravlje Kragujevac danas, 10. maja, od 12 časova organizivao je manifestaciju “Budi i ti promoter zdravlja”.  Uz partnerstvo javno zdravstvenih institucija i civilnog sektora, manifestacij je održana u Centru za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra”. Cilj je promocija zdravlja i usvajanje zdravih stilova života kroz zdravstveno vaspitne aktivnosti.

Slika preuzeta sa fb: Diebetiskg

Manifestacija sadržala je stručno predavanje, pozorišni performans, priredbu i recital posvećen zdravlju. Takođe, posetioci su bili u prilici da obave preventivne preglede.

Omladina JAZAS-a Kragujevac promovisala je zdrave i bezbedne stilove života korišćenjem simulirajućih naočara, Drunk Busters. Na zanimljiv i interaktivan način mladi su informisani o efektima zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, načinima kako da prepoznaju problem i da se bore sa njim. Prisetite se prošlogodišnje manifestacije klikom OVDE.

Na kraju manifestacije, Institut za javno zdravlje Kragujevac uručio je Omladini JAZAS-a Kragujevac zahvalnicu za doprinos u sprovođenju promocije zdravlja na teritoriji grada Kragujevca. Zahvalnicu je primila Maja Veselinović, članica Upravnog odbora Organizacije.

 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC