Follow us

Video klipovi

Imamo 21 gostiju na mreži
Dobrodošli Poziv na regionalnu javnu tribinu „UZDRAVLJE!"
Poziv na regionalnu javnu tribinu „UZDRAVLJE!" PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
utorak, 03 oktobar 2017 10:38

NAPOR, KOMS, Asocijacija KZM i Omladina JAZAS-a Kragujevac vas pozivaju da učestvujete na regionalnoj konferenciji pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se 12. oktobra održati u Kragujevcu. Tribina predstavljaju nastavak rada na Zajedničkim standardima subjekata omladinske politike u R. Srbiji sa fokusom na prevenciju konzumacije i promocije alkohola u omladinskim aktivnostima.

Omladina JAZAS-a Kragujevac, kao članica KOMS-a i NAPOR-a, i u skladu sa ciljevima i vrednostima usvojenim još pri osnivanju, promoviše zdrave stilove života i razvoj bezbednosne kulture mladih, koja se ogleda kroz sprečavanje zloupotrebe psihoaktivnih supstanci. Omladina JAZAS-a Kragujevac godinama unazad sprovodi obuke i edukacije za mlade na temu bolesti zavisnosti koja naročito obuhvata: alkohol, duvan, opojne droge.

Kroz regionalne javne tribine „Uzdravlje!“ upoznaćete se sa Zajedničkim standardima, imaćete priliku da razmenite iskustva sa praktičarima/kama omladinskih aktivnosti, da diskutujete o primeni Zajedničkih standarda, kao i da učestvujete u kreiranju predloga za implementaciju zdravlja i blagostanja mladih u omladinskim aktivnostima.

Smatramo da bi bilo značajno da svojim aktivnim učešćem doprinesete radu na javnim tribinama u analizi dokumenta Zajednički standardi i u kreiranju preporuka za njihovo sprovođenje. Dokument Zajedničkih standard se nalazi OVDE.

Molimo Vas da ispred svog udruženja ili kancelarije za mlade delegirate jednu osobu koja je na poziciji upravljanja aktivnostima za mlade, a koja će učestvovati u radu na javnoj tribini.

Za učešće na tribini neophodno je popunjen prijavni obrazac koji se nalazi OVDE poslati na mejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli najkasnije do 10. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Kragujevcu.

Zvaničan poziv na tribinu sa više informacija nalazi se OVDE, a detaljna agenda tribine biće dostavljena svim prijavljenim učesnicima na mejl blagovremeno, pre održavanja događaja. Za sve dodatne informacije možete se obratiti koordinatorki događaja Marijani Rodić na imejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefonom na 062 48 777 1.

 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC