Follow us

Video klipovi

Imamo 26 gostiju na mreži
Dobrodošli Mala škola finansija
Mala škola finansija PDF Štampa El. pošta
Napisao Omladina JAZAS-a Kragujevac   
subota, 08 oktobar 2016 09:18

Omladina JAZAS-a Kragujevac, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije - NBS (Grupa za edukaciju korisnika finansijskih usluga), organizuje MALU ŠKOLU FINANSIJA.

Dinamika održavanja škole biće jednom mesečno, a ukupno obrađeno 11 tema.

Glavni cilj edukacijaje finansijsko opismenjavanje mladih kao posebno osetljive grupe. Finansijska pismenost predstavlja ključni okvir za zaštitu mladih u momentu kada postanu korisnici bankarskih usluga. Svedoci smo kakve sve posledice mogu da nastanu usled loših i ishitrenih odluka o zaduživanju. Akcenat je stavljen na rizicima koje finansijski proizvodi nose, a nikako reklami ovih proizvoda. Cilj edukacije je i podizanje opšteg nivoa znanja i pružanje informacija koje će mladima omogućiti bolje razumevanje sveta finansija, odnosno različitih vrsta finansijkih proizvoda, te će se lakše odlučiti kako da investiraju svoj novac, ili da se zaduže pod povoljnijim uslovima.

Teme dana:

1. Narodna banka u službi građana,

2. Svet finansija mladih

Prva obuka obuka će se održati u četvrtak, 13. oktobra, u periodu od 12h do 13h u prostorijama Kancelarije za mlade (Save Kovačevića 5).

Zbog ograničenih kapaciteta sale, molimo sve zainteresovane da svoje učešće što ranije potvrde popunjavanjem ovog upitika.

UČEŠĆE JE BESPLATNO.

 
Pokreće Omladina JAZAS-a Kragujevac by MWPC